Droogboeketten van altijd speciaal

Droogboeketten van altijd speciaal
Omschrijving

Droogboeket van altijd speciaal

Iedereen heeft wel eens een verse bosje bloemen thuis staan, daar kijkt niemand van op. Inmiddels zien wij ook overal droogbloemen opduiken en daar worden wij heel blij van. Droogbloemen zijn in feite gewoon verse bloemen, alleen worden ze op een andere manier verwerkt na de oogst. Waar verse bloemen vanaf het land doorgaan naar de groothandel om vervolgens in de bloemenwinkel verkocht te worden, worden droogbloemen eerst ‘gedroogd’. De verse bloemen worden in grote aantallen op de kop opgehangen, zodat ze indrogen. Het eindresultaat: droogbloemen. Het grote voordeel hiervan? Ze blijven veel langer goed dan verse bloemen en zijn hierdoor ook een stuk duurzamer. Overigens kunnen niet alle bloemen hiertegen, er zijn een stuk of 30 bloemen die gedroogd kunnen worden.

Eindeloos plezier

Wij krijgen vaak de vraag hoe lang droogbloemen goed blijven. Het antwoord is heel erg lang, ze kunnen jaren meegaan. Je zult ze eerder zat zijn dan dat ze vergaan.
Bespaar op bloemen Droogbloemen zijn in aanschaf misschien duurder dan verse bloemen. Maar ze gaan maanden tot jaren mee, dus ben je op de lange termijn veel goedkoper uit! Geen onderhoud Een ander groot voordeel van droogbloemen is dat ze bijna geen onderhoud hebben. Ze hoeven geen water, dus je zet ze alleen in de vaas en je kunt ervan genieten. Het team van Altijd speciaal droogbloemen heeft speciaal voor ons 3 verschillende boeketten samengesteld, kom naar de winkel om ze te bewonderen.
Droogboeket  S € 34,95 Droogboeket M € 49,95 Droogboeket L € 79,95

Telefoon: 073-5032552 / 06-50512084

Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen? Geen probleem wij kunnen het product ook bezorgen. Neem hiervoor contact met ons op wij zullen u vraag en eventuele bestelling op werkdagen binnen 24 uur verwerken.

Mail ons: info@depanhoeve.nl
Info
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Delen
Tags: