De panhoeve

Een prachtig Scandinavisch interieur, een living met persoonlijke touch of inrichting met robuuste meubels

Dagelijks passeren mooie foto’s onze social media accounts, zien we ze in woonprogramma’s en -magazines. Het geeft genoeg inspiratie zou je zeggen, maar toch blijft het lastig om de perfecte items voor je eigen inrichting te vinden. En eenmaal gevonden vraag je je af hoe die lamp staat boven je eettafel, of die stoel wel bij de muur kleurt en of dat kleed niet te klein zal zijn. Bij De Panhoeve vind je voor elke woonuitdaging een oplossing.

In 1999 openden moeder Willy en dochter Lieke van Gaal De Panhoeve. In de werkplaats knapt Willy vintage meubels op. Sommige worden gerestaureerd, weer werkend gemaakt of van een modern krijtverf jasje voorzien. Zo krijgen oude meubels een tweede leven. Helemaal van nu!

Ons assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid met meubels en accessoires van onder andere HK Living, VT wonen, Be Pure Home en By-Boo. Lieke is verantwoordelijk voor de inkoop van deze prachtige merken, de styling en verkoop in de winkel. Een bezoek aan De Panhoeve is een belevenis te noemen. De winkel in de oude schuur achter de boerderij geeft een huiselijk gevoel door de authentieke ambiance en warme sfeer. De combinatie van accessoires, oude en nieuwe meubels zorgt voor een moderne en persoonlijke look-and-feel. Precies wat je thuis ook wilt!

Styling advies

Meubels, accessoires of verlichting vrijblijvend proberen? Of de stylingexpertise van Lieke in huis halen?

Er is veel mogelijk bij De Panhoeve. Lees over onze interieuradviespakketten of neem contact met ons op.

depanhoeve-naam