winkel & styling

WINKEL DE PANHOEVE

Bij De Panhoeve winkel je net even anders dan in de geijkte woon- of webwinkels. Hier struin je heerlijk op je gemak rond en bekijk je zowel oude, opgeknapte meubels als merkproducten van bijvoorbeeld VT wonen, HK Living en Storebror. Het assortiment is ruim en het meeste is op voorraad of te bestellen. Toch fijn om die stoel even live te zien en te voelen hoe zacht dat plaid is. Omdat wij niet in miskopen geloven bieden wij je altijd aan het product bij twijfel mee naar huis te nemen. Kijk, zonder enige verplichting, of het item in je interieur past en kleurt bij de rest van je huisraad. Bij De Panhoeve slaag je op deze manier altijd!

Onze openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

INTERIEURSTYLING

Een sfeervol ingericht huis is pas echt thuiskomen.

Vaak weten we wel hoe we het graag zouden willen, maar is het moeilijk de juiste stijl, kleuren en materialen te vinden om dit te realiseren. Lieke komt graag bij je thuis om te schuiven met je huidige meubels en accessoires of je te voorzien van een professioneel interieuradvies. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en vooraf gestuurde foto’s komt Lieke achter jouw gewenste woonstijl, kleuren en favoriete materialen. In een tweede gesprek bespreekt ze het kleuradvies, een eventueel lichtplan en een inrichtingsplan met bijbehorende meubels en accessoires. Vaak neemt ze meteen al wat moois mee vanuit De Panhoeve om te kijken of dit in de smaak valt.

Lieke zoekt voor elk woonprobleem een creatieve oplossing, met de stijl van De Panhoeve in het achterhoofd. Neem voor tarieven en mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

[styled_button title=”mail ons” href=”mailto:info@depanhoeve.nl” title_align=”text-center” display=”inline” button_height=”” text_size=”” letter_spacing=”” font_family=”dfd-block-title-family” font_weight=”100″ text_color=”text-white” style=”style-1″ bg_color=”bg-transparent” icon=”” icon_size=”” icon_style=”” icon_color=”icon-color-main” border_width=”1″ border_style=”solid” border_radius=”20″ border_color=”border-color-white”]