winkel & styling

WINKEL DE PANHOEVE

Bij De Panhoeve winkel je net even anders dan in de geijkte woon- of webwinkels. Hier struin je heerlijk op je gemak rond en bekijk je zowel oude, opgeknapte meubels als merkproducten van bijvoorbeeld VT wonen, HK Living, Be Pure Home en By-Boo. Het assortiment is ruim en het meeste is op voorraad of te bestellen. Toch fijn om die stoel even live te zien en te voelen hoe zacht dat plaid is. Omdat wij niet in miskopen geloven bieden wij je altijd aan het product bij twijfel mee naar huis te nemen. Kijk, zonder enige verplichting, of het item in je interieur past en kleurt bij de rest van je huisraad. Bij De Panhoeve slaag je op deze manier altijd!

Onze openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

INTERIEURSTYLING

Vaak weten we wel hoe we het graag willen, maar is het moeilijk de juiste stijl, kleuren en materialen te vinden om dit te realiseren. Of je hebt meubels die je mooi vindt, maar beter tot hun recht zouden komen op een andere manier. Lieke zoekt voor elk woonprobleem een creatieve oplossing, met de stijl van De Panhoeve in het achterhoofd. Voor elk budget is er een advies, want het is belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen in zijn eigen woning!

Lees hieronder meer over de diverse interieuradviespakketten van De Panhoeve.

INTERIEURSTYLING

Een sfeervol ingericht huis is pas echt thuiskomen.

ADVIES IN DE WINKEL
Bezoek je De Panhoeve, neem dan gerust foto’s mee van je huidige woonsituatie. Bespreek je wens met Lieke en loop samen met haar door de winkel. Een advies in de winkel is helemaal gratis en je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis.

HUISBEZOEK VAN LIEKE
Wil je liever dat Lieke bij je thuis komt, dan kan dat ook! Misschien ben je tevreden met je meubels, maar staan ze niet op de ideale plek. Of mis je accessoires of verlichting die sfeer brengen. Lieke kijkt met een frisse blik en geeft advies hoe je interieur optimaler tot zijn recht komt met een andere indeling of wat nieuwe accessoires. Er wordt direct met meubels geschoven en, als dit wenselijk is, nieuwe woonaccessoires vanuit De Panhoeve toegevoegd. In een uurtje of wat begeef jij je in een totaal ander (t)huis! Het huisbezoek kost € 95 excl. BTW*

VAN SCRATCH AF AAN
Ben je toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet waar te beginnen, dan is een compleet stylingpakket wat voor jou. Lieke komt langs om jullie wensen te bespreken. Ze werkt een plan uit en houdt hierbij rekening met looplijnen, verlichting en woonstijl. Hierna komt ze bij jullie terug, mét een volle auto om het plan direct vorm te geven. Besluit je dat de meubels en/of accessoires mogen blijven staan, dan kan dat. Ben je meteen klaar! Zo niet, geen probleem, neemt ze deze gewoon weer mee terug! Het complete interieurplan kost € 275 excl. BTW*, besluit je items te houden dan krijg je 10% korting bij een aanschaf boven € 500.

*Dit bedrag is exclusief meubels en/of accessoires